Resultaten voor isolatie

isolatie
Muren die behandeld zijn met spuitkurk, zijn waterdicht maar blijven wel dampopen.
Naast het plaatsen van spuitkurk behoort het ontmossen van daken of het plaatsen van crepi en algemene gevelreiniging tot onze specialiteiten. Bekijk hieronder alvast enkele van onze uitgevoerde realisaties. Waterdichte ademende buitenmuren. Muren die behandeld zijn met spuitkurk, zijn waterdicht maar blijven wel dampopen. De gevel kan dus blijven ademen. Omdat kurk wordt gespoten en niet in platen tegen de muur wordt geplaatst krijgt de wand een naadloze isolatielaag. Dit zorgt voor een sterke waterdichtheid en vermijdt ook koudebruggen en de problemen met condens die daarmee gepaard gaan. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat kurk niet alleen buiten wordt toegepast, maar ook voor het waterdicht maken en isoleren van gevoelige binnenmuren, zolders en kelders. Door de elasticiteit van kurk blijft de gevel ook beter beschermd tegen scheurtjes en barsten. Milieuvriendelijk en snel. Spuitkurk geeft uw woning een prachtige uitstraling. Het ziet er niet alleen natuurlijk uit, kurk is een organisch en milieuvriendelijk materiaal, waar geen bomen voor gekapt moeten worden. Voor een muur met spuitkurk is geen speciaal onderhoud vereist.
Isolatie Bouwpunt Droogmans.
In eerste instantie worden vooral daken en buitenmuren geïsoleerd, want dit zijn de favoriete plekjes voor warmte om te ontsnappen uit het huis. Maar je kan tegenwoordig isolatiemateriaal kopen om zowat elk onderdeel van je huis te isoleren. Naast dakisolatie zijn tegenwoordig ook de volgende types isolatie bijzonder in trek.:
Isolatie.
Polyurethaan heeft een hoog isolerend vermogen, een uitstekende vormvastheid, een goede verwerkbaarheid, is bestand tegen hoge temperaturen, en is door zijn hoge drukweerstand ook uitstekend geschikt voor platte daken. Isolatiemortel is geschikt voor het isoleren, het uitvullen rondom leidingen en/of het egaliseren van eender welke ondergrond.
Eltherm.
Onze toepassingen Offerte aanvragen. Isolatie is ons vak. En dit al meer dan 45 jaar. Wij geven duurzaam advies bij het isoleren van je woning of gebouw. Voor isolatie van dak en zolder, gevel en muur, vloeren en plafonds. Wie isoleert, bespaart.
Warmte-isolatie - Wikipedia.
Deze isolatiematerialen hebben een lambdawaarde die 10 keer lager is dan bijvoorbeeld PUR, waardoor voor dezelfde isolatie waarde 10 keer minder dikte nodig is. Dit soort isolatie is uiteraard volledig dampdicht. In spouwmuren en in ramen kunnen stralingsreflecterende lagen aangebracht worden; deze reduceren het warmtetransport door straling.
Isolatie Albintra.
De termPIR isolatieplaten in polyisocyanuraat PIR zorgen voor een kost-effectieve, duurzame en veilige oplossing voor de isolatie van private en industriële gebouwen. STYRODUR isolatiepanelen in XPS. Styroduris de groene geëxtrudeerde polystyreenschuimstof XPS die reeds meer dan 50 jaar geleden werd ontwikkeld door BASF.
Isolatie materialen nodig? Bekijk nu de scherpste deals!
Maar wat kun je nu het beste kiezen: glaswol, rotswol of toch PIR/PUR? En wat scheelt dat in de prijs? Glaswolplaten zijn met name geschikt voor de isolatie van spouwmuren, voorzetwanden scheidingswanden. Glaswolplaten zorgen voor een thermische en akoestische isolatie.
Isolatie.com isoleert vakkundig en snel.
Gratis isolatie advies. Vraag hier je gratis adviesgesprek aan voor woningisolatie of doe de subsidiecheck! Afspraak maken Subsidiecheck. Wat wil je isoleren? Houd de warmte van je woning binnen door je zolder of dak te isoleren! Isoleer je kruipruimte en de temperatuur van je vloer zal al snel 2 à 4 graden stijgen!
Isolatie.
Om deze site te gebruiken. Ga naar de inhoud. Veilig online betalen. Levering in België €75. 10 gratis afhaalpunten. Ontbreekt er informatie? Omwille van technische informatie, kon niet alle informatie opgevraagd worden, en kan uw aanvraag niet volledig verwerkt worden.

Contacteer ons